Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Karakeçili'de ilkokul öğrencileri kaymakamın ve belediye başkanının koltuğuna oturdu.

Karakeçili ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencileri Ayşe Gül Aydemir kaymakamlık koltuğuna, Elif Türkdoğan da belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, öğrencilerin ziyaretinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran, farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasını sağlayan bir bayram olduğunu belirtti.

Ziyarette, temsilen kaymakamlık koltuğuna oturan Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ayşe Gül Aydemir, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i arayarak, okullardaki laboratuvar sınıflarının eksiklerinin giderilmesi için yardım talebinde bulundu.

Öğrenciler Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i de makamında ziyaret etti.

Özçelik, yaptığı konuşmada, büyük küçük herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlaması gerektiğini, tüm çocukların daha da mutlu olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Karakeçili İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Türkdoğan ise Yazı İşleri Müdürüne atık kağıt toplama kampanyası düzenlenmesi talimatı vererek, bunun için de okullarda kağıtların toplanacağı ortamın oluşturulmasını istedi. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Özçelik Karakeçili Ayşe Gül 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title