Haberler

23. Fasıl Çalışma Grubu Toplantısı ve 'Türkiye-Ab İlişkileri' Konulu Toplantı Ankara'da Yapılacak

23. Fasıl Çalışma Grubu Toplantısı ve ‘Türkiye-AB ilişkileri’ konulu toplantı Ankara’da yapılacak.

23. Fasıl Çalışma Grubu Toplantısı ve 'Türkiye-AB ilişkileri' konulu toplantı Ankara'da yapılacak.

Avrupa Birliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 23. Fasıl Çalışma Grubu Toplantısının ve sivil toplum kuruluşları ile 'Türkiye-AB ilişkileri' konulu toplantının Ankara'da yapılacağını kaydedildi.

Açıklamada, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Avrupa Komisyonu Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Stefan Füle'nin katılımları ile 23. Yargı ve Temel Haklar Faslı Çalışma Grubu toplantısının 17 Haziran tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Toplantıda Türkiye'nin son yıllarda önemli reformlar gerçekleştirmeye devam ettiği 23. Yargı ve Temel Haklar Faslı kapsamındaki gelişmelerin Komisyon yetkilileri ile paylaşılacağı ve görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edilen açıklamada, toplantıyı müteakiben Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ve Avrupa Komisyonu'nun Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Stefan Füle'nin Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım sürecindeki gelişmelerini değerlendirmek ve katkılarını almak amacıyla sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Ankara JW Marriott Otel'de bir araya geleceği aktarıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"'Türkiye-AB İlişkileri' başlıklı yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Türkiye-AB ilişkilerindeki son durum ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulacaktır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Egemen Bağış Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title