Haberler

TRT 1 İzle, İtalya İrlanda canlı TRT 1 yayını (E Grubu)

İtalya İrlanda maçı yayını. TRT 1 izle. 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 22:00'da başlayacak İtalya İrlanda mücadelesi TRT 1 kanalından izlenecek. İtalya İrlanda maçını yayın saatinde TRT 1'den izlemek için canlı TRT 1 izleme bağlantısını aşağıda bulabilirsiniz..

22 Haziran Çarşamba  İtalya İrlanda maçı canlı izle. İsveç Belçika maçı Canlı TRT 1 izle. Türkiye'nin belki de kaderini belirleyecek maçta İsveç ve Belçika takımları karşı karşıya geliyor. Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimalini doğrudan etkileyen maç Türkiye'de de milyonları ekranları başına kilitleyecek. İtalya İrlanda mücadelesini TRT 1 kanalında olacak. Karşılaşmayı TRT 1 kanalından izlemek için kanalın canlı yayın bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. 

CANLI TRT 1 İZLE - İTALYA İRLANDA

A Milli Takım, EURO-2016’da D Grubu’ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yendi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grubunu üçüncü bitiren Milliler, maçlarını tamamlayan ilk üç gruptaki üçüncülerden sadece Arnavutluk’u geride bıraktı.

Yola devam için bugün maçlarını bitirecek E ve F Grubu üçüncülerinden en az birini geçmek zorundayız. E Grubu’nda İrlanda Cumhuriyeti İtalya’yı, İsveç de Belçika’yı yenemezse buradan gelecek üçüncüyü geride bırakacağız.

F Grubu’nda ise Portekiz’in Macaristan’a yenilmesini bekleyeceğiz. Bu iki gruptan hangisinin üçüncüsünü geçersek geçelim 1/16 turunda Galler ile eşleşeceğiz.

İtalya - İrlanda

Saat: 22.00

Yayın: TRT 1 - LİG TV

Milli Takımımızın tur atlaması için İtalya'nın İrlanda'yı yenmesi ya da berabere kalması gerekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Belçika İtalya İsveç Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title