Haberler

2014 Yerel Seçiminin Ardından

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen: "İnsanımızın daha çağdaş, katılımcı, rahat, güvenli, modern bir kentte yaşaması için hep birlikte el ele verip çalışacağız"

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, insanların daha çağdaş, katılımcı, rahat, güvenli, modern bir kentte yaşamaları için hep birlikte el ele çalışacaklarını bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin bir seçim sürecini daha tamamlayarak bütün dünyanın gözü önünde önemli bir demokrasi sınavı verdiğini belirtti.

Tarihin en köklü milletlerinden olan Türk milletinin demokrasi geleneğinin, 30 Mart 2014 seçimleriyle bir kez daha perçinlendiğini ve bu çok önemli seçimlerin tarihteki yerini aldığını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"Öncelikle ilimiz Gümüşhane'de seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde geçmiş olmasından duyduğum mutluluğu paylaşmak istiyorum. Birbirini incitmeyen, birbirine saygılı insanlar diyarı Gümüşhane'mizdeki bu güzelliğin bundan sonra da devamı hepimizin en önemli duasıdır. Bu bağlamda, seçimlerdeki vakar, ciddiyet ve hoşgörü için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevi yapmış olan çok değerli büyüklerimden vefat edenleri rahmetle, hayatta olanları ise hürmetle anıyorum. Her belediye başkanımız, imkanları ölçüsünde bu şehre hizmet etmiştir. Yapılan güzel hizmetleri minnetle anıyorum. Belediye başkanlığı nöbetini devraldığım 2 Nisan 2014 tarihinden itibaren Allah'ın yardımı, hemşehrilerimin de sevgi ve destekleriyle bu güzel şehre hizmet etmek istiyorum. İnsanımızın daha çağdaş, katılımcı, rahat, güvenli, modern bir kentte yaşaması için hep birlikte el ele verip çalışacağız. Birliğimiz olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir iş olamaz diye düşünüyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Çimen Gümüşhane Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title