Haberler

Darende Belediye Başkanı Eser Görevine Başladı

Güncelleme:

AK Parti'den Darende Belediye Başkanlığına seçilen Süleyman Eser, görevine başladı.

AK Parti'den Darende Belediye Başkanlığına seçilen Süleyman Eser, görevine başladı.

İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Eser, daha sonra Darende Belediyesine geçti. Burada görevi Belediye Başkanı İsa Özkan'dan devralan Eser, belediye önünde kendisini karşılamak üzere toplanan vatandaşlara seslenerek, halkla istişare ederek hizmetin en güzelini Darende'ye kazandırmaya çalışacağını söyledi.

Belediyenin kapısının herkese açık olduğunu kaydeden Eser, "Sağolsun bütün hemşehrilerimiz, bizi destekleyerek büyük bir teveccüh gösterdiler. Verilen desteğe layık olmaya çalışacağız. Darende'de yaşayan herkese eşit mesafedeyiz. Seçimi sizler, tüm vatandaşlarımız kazandı. Darende'yi daha güzel ve yaşanabilir bir yer yapma adına ne gerekiyorsa sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Seçim çalışmaları sırasında ilçe merkezinin yanı sıra belde ve köyleri de gezdiğini belirten Eser, "Bu gezilerimiz sırasında Darende'nin çok büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunu bir kez daha gördük. Sorunları, öncelikle muhataplarının fikir ve önerilerini alıp, imkanlar ölçüsünde geleceği planlayarak çözmenin gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Eser, İsa Özkan'a hizmetleri için teşekkür etti.

İsa Özkan da görevini AK Parti'den seçilen bir adaya devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Başkan Eser, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Eser İsa Özkan Ak Parti Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title