Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Gürcan Güven'in kazandığını açıkladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çivril ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Gürcan Güven'in kazandığını söyledi.

Örki, yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan verilere göre, Çivril ilçesinde belediye başkanlığını, adayları Gürcan Güven'in kazandığını belirtti.

Gürcan Güven, seçimde en yakın rakibi olan CHP'li mevcut belediye başkanı İbrahim Hakkı Aslan'dan başkanlık koltuğunu devralacak.

- Gürcan Güven'in özgeçmişi

Gürcan Güven, 1965 yılında Nazilli'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aydın'da tamamladıktan sonra 1989 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Güven, Beykent Üniversitesi'nde Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi yüksek lisansı eğitimi aldı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'ndeki 1 yıllık mecburi hizmetinin ardından Çivril'e dönen ve Çivril Devlet Hastanesi'nde 23 yıl görev yapan Güven, 3 yıl başhekim yardımcılığı ve son 1 yıl başhekimlik görevinde bulundu. Güven, evli ve 3 çocuk babasıdır. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Gürcan Güven Ak Parti Denizli Çivril Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title