Haberler

Gazipaşa'da Ak Parti Kazandı

Güncelleme:

Gazipaşa ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti Adayı Adil Çelik kazandı.

Gazipaşa ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Adil Çelik kazandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, oy tasnifi sonucunda AK Parti'nin adayı Çelik 11 bin 177  oy, CHP adayı 9 bin 620, MHP'nin adayı 8 bin 600 oy aldı.

En yakın rakibi CHP adayına bin 557 fark atan AK Parti adayı Adil Çelik, zaferini Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan seçim ofisinin önünde partililerle kutladı. Meydana toplanan taraftarlarına hitap eden Çelik, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Seçim kampanyası sürecinde verdiği vaatlerin sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Çelik, "Hiçbir zaman seçim kazanmak için broşür bastırmadık. Savaşımız bundan sonra başlıyor. Yarından itibaren Gazipaşalıların belediye başkanıyız, ayrımcılık yok" dedi.

Kalabalığa seslenen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit de Gazipaşa'nın bugün "tarihi bir an yaşadığını" söyledi. Seçim kampanyası döneminde kendilerini görmezden gelen gazeteleri de eleştiren Akşit, "Manşete çıkardıkları partiler artık yok" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Akşit Adil Çelik Ak Parti Gazipaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title