Haberler

2014 Bölgesel Gelişim Semineri

Güncelleme:

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırklareli Şubesi tarafından antrenörlere yönelik 2014 Bölgesel Gelişim Semineri düzenlendi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından antrenörlere yönelik 2014 Bölgesel Gelişim Semineri düzenlendi.

Programa Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer, Kırklareli İl Tertip Komitesi Başkanı Cafer Yüce, Kırklareli İl Hakemler Kurulu Başkanı Kemal Mustafa Serbes, Kırklareli Amatör Spor Kulübü Genel Başkanı Hasan Başdemir, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat ve antrenörler katıldı.

Halebak, bir otelin toplantı salonunda yapılan programda eskiden spor izlemeye daha ciddi bir şekilde gidildiğini ve centilmenliğin daha fazla olduğunu söyledi.

Günümüzde bu centilmenlik kurallarının yerine şiddettin hakim olmaya başladığını belirten Halebak, "Eğer sporcuları ahlak kuralları içinde yetiştirirseniz ve taraftarları da bu şekilde davranılması için tavır takınırsanız o zaman sporda şiddetin önüne geçilmiş oluruz. Bu konuda siz antrenörlere çok şey düşüyor. Sizin vereceğiniz eğitim sayesinde futbol barış ve dostluk içinde oynanabilir" diye konuştu.

Koçer de, dernek olarak bölgede ve ülkede sporu sevdirmek için çok çalıştıklarını söyledi. Sadece kazanmanın değil bunun yanında centilmence spor yapmayı aşılamaya da çalıştıklarını belirten Koçer, "Ben futbola değer kattığı için 1. lig hakemimiz İsmail Tırpancı'ya teşekkür ediyorum. Umarız bölgemizde başarılı hakemler çıkmaya devam eder" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Tırpancı'ya teşekkür plaketi verildi ve daha sonra antrenör eğitmeni Ersan Ogan, antrenörlere eğitim verdi. 

Kaynak: AA / Yerel

Emin Halebak Lüleburgaz Kırklareli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title