Haberler

2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı

Kütahya'da, 2014 2015 eğitim öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Kütahya'da, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

19 Mayıs Ortaokulunda düzenlenen törende konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı ile kendilerini geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.

Öğrencilerin üç ay önce ayrıldığı arkadaşları ve öğretmenlerine yeniden kavuştuğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Üç ay önce sizleri tatile göndermiştik. Bugün tekrar yuvanıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize kavuştunuz. Sevgili öğrenciler, bu uzun tatil döneminden sonra yeni, bir eğitim öğretim yılıyla kendinizi geleceğe, ülkenin ve dünyanın geleceğine hazırlayacaksınız. Yeni eğitim öğretim yılıyla altyapıyı oluşturacak, sağlam temeller kuracak bir sürecin içerisindeyiz. İşte bugün öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla ve ailelerinizle beraber bu eğitim öğretim yılını başlatıyoruz. Burada önemli olan sizlerin, okul idaresi olarak bizlerin ve velilerinizle birlikte sizleri geleceğe hazırlama manasında çalışmalar yapmaktır. Sizlerden tek isteğimiz çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Eğitim sadece okul değil, sadece öğrenci değil, sadece öğretmen veya veli değildir. Öğrencisi, öğretmeni ve velisiyle beraber iş birliği içerisinde eğitim öğretimi tamamlamamız gerekiyor."

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törende, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından hazırlanan "Kankam 43 Projesi" de tanıtıldı.

Programa, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Materyallerini Geliştirme Daire Başkanı Dr. Raziye Erdem, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl jandarma Komutanı Mustafa Uğur, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve davetliler katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Şerif Yılmaz 19 Mayıs Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title