Haberler

2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Iğdır'da 2014 2015 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı.

Iğdır'da 2014-2015 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı.

Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla düzenlenen program, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gelal'in Zübeyde Hanım Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Çelenk konulmasının ardından Hüsnü Özyeğin İlkokulu bahçesinde devam eden programa, Vali Vekili Mevlüt Özmen, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gelal, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Gelal, 52 bine yakın öğrenciyle yeni eğitim öğretim yılına başladıklarını anlattı.

Her öğretmen için okulun birer ev olduğunu vurgulayan Gelal, "Okul bizim ikinci evimiz. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Ortak sevinçler paylaşıyoruz" dedi.

Halk oyunları gösterisiyle devam eden program, Vali Vekili Özmen ve Gelal'ın, anasınıfı öğrencilerine karanfil hediye etmesiyle sona erdi. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title