Haberler

Amasya'da 2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Güncelleme:

Amasya'da 2014-2015 eğitim öğretim yılı Abdurrahman Kamil İlk ve Ortaokulunda yapılan törenle başladı.

Amasya'da 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Abdurrahman Kamil İlk ve Ortaokulu'nda yapılan törenle başladı.

Törene Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Uras, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Vali Çomaktekin, törende yaptığı konuşmada, geçtğimiz günlerde bir dizi inceleme ve çalışmalarda bulunmak üzere Baltık ülkelerinde bulunduklarını belirtti.

Toplumların ekonomik verilerinin çok iyi olmasına rağmen gelecek noktasında endişeli olduklarını gördüklerini ifade eden Çomaktekin, "Çünkü onların nesilleri yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Nüfus artış hızları yok. Maalesef aile kavramı çok zayıflamış. Ülkemiz genç bir nüfusa sahip. Nüfus artış hızımız daha iyi olmalı ama aile kavramını da kuvvetlendirmeliyiz. Bu düşüncelerle hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sınıfları gezen Vali Çomaktekin öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip ders kitaplarını dağıttı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Cafer Özdemir Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title