Haberler

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Siverek’te 71 bin 689 öğrenci ders başı yaptı.

Siverek ilçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla 71 bin 689 öğrenci ders başı yaptı.

Kaymakam Hamza Erkal, Yavuzselim İlkokulu'nda düzenlenen törende, toplumların gelişmişliğinin eğitim kalitesiyle paralel olduğunu söyledi.

İlçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda son yıllarda önemli yatırımların yapıldığını belirten Erkal, şunları kaydetti:

"Siverek'te birçok yeni okul yaptık. Bazı okullar eğitime açıldı, bazılarının yapımı devam ediyor. Bu okulların tamamlanmasıyla fiziki yapıyı tamamlamış olacağız. Bu eğitimi bir üst seviyeye çıkarmamız için yeterli değil. Eğitimi üst düzeye çıkarmak eğitim camiasının, velilerin ve öğrencilerin gayretiyle mümkün olur. Bu güçler birlikte çalışmazsa eğitimin başarılı olması mümkün değil. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlara önem vererek, her öğrencinin bir hazine olduğu bilinciyle hareket etmeliyiz."

Konuşmaların ardından Erkal ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşittaş okulu gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Hamza Erkal Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title