Haberler

2009 ÖSS Birincisi Doktor Mustafa Öztürk Malazgirt'te Seminer Vermeye Devam Etti

Muş’un Malazgirt ilçesinde 2009 yılında yapılan Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) söz-1 ve eşit ağırlık-1 puan türlerinde birinci olan Kayserili doktor Mustafa Öztürk, kariyer günleri kapsamında “Kariyer günleri” toplantısına katıldı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde 2009 yılında yapılan Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) söz-1 ve eşit ağırlık-1 puan türlerinde birinci olan Kayserili doktor Mustafa Öztürk, kariyer günleri kapsamında "Kariyer günleri" toplantısına katıldı.

Toplantının açılış konuşması yapan Mesleki ve Teknik Meslek Kız Meslek Lisesi Müdürü Adem Uslu, doktor Mustafa Öztürk'ün okullarına gelerek düzenledikleri kariyer günleri toplantısına katılması kendilerini hayli memnun ettiğini ifade ederek, "2009 Türkiye ÖSS şampiyonu doktor Mustafa Öztürk'e, kariyer günleri toplantısı katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Şampiyonumuz sizlere bilgi ve birikimlerini aktaracak. Sınava hazırlanırken neleri yapmanızı, nelere dikkat etmeniz konusunda sizlere bilgi ve birikimlerini anlatacak. Kendisine sizler adına teşekkür etmek istiyorum."ifadelerini kullandı.

2009 ÖSS şampiyonu Malazgirt'te

Yaklaşık iki saat süren toplantıda öğrencilerle bir araya gelen Öztürk, "Ben doktor olarak ilk görev yerim olarak Malazgirt ilçesine geldim. Yaklaşık 6 ay burada görev yaptım. Ayrıca bu tarihi ilçedeki öğrencilerimize başarıya nasıl gidilir, başarının anahtarı nelerdir, bunları anlatmaya çalıştım ve buğun de bu ilçede son günün ve buğun sizlere de anlatmaya çalışacağım. Ben sizin yaşınızdayken ilk başlarda çok başarısız bir öğrenciydim. Lise yıllarımda deneme sınavında Türkiye 800 bininci kişiydim. Babam beni özel bir okula yazdığı zaman, babanım çok para verdiğini görünce Türkiye birincisi olmaya karar verdim. Ben o zamanlar kafama birinciliği koymuştum. Onun için lise 1'den başladım ÖSS'ye hazırlanmaya. Ben ders notlarını kurşun kalemle duvarlara yazardım. Annem bana hep kızardı. Ben yazdıkça o sonradan gelip ders notlarımı silerdi. Fakat sınavdan sonra silmesine izin vermedim. Yanı anlayacağınız o kadar çok çalışıyordum ki kağıtlar benim için yetersiz kalmıştı. Sizlerde çok çalışmalı ve her zaman kendinize başaracağım demelisiniz. Kendinize bir hedef belirlemelisiniz. Siz değerli öğrenci kardeşlerim, gireceğiniz tüm sınavlarınızda şimdiden başarılar dilerim. Burada olmaktan sizlerin arasında bulunmaktan son derece memnun oldum. Buğun bu ilçede yaşayacağım son gün yarın buradan ayrılıyorum. Malazgirt Milli Eğitim camiası ve okul müdürünüz Adem Uslu hocama çok teşekkür ediyorum, beni buraya davet ettikleri için" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Öztürk Malazgirt Türkiye Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title