Haberler

2. Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı Son Buldu

Uluslararası Kültür Sanat Diyalogları Derneği tarafından Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı, kokteylle son buldu.

Uluslararası Kültür Sanat Diyalogları Derneği tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı, kokteylle son buldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Seramik Çalıştayı'nın kapanış kokteyline Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu VE Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Tezcan ile çok sayıda sanatsever katıldı. Kokteyl sonrası çalıştay eserlerinden oluşan sergiyi dolaşan protokol üyeleri daha sonra çalıştaya katılan sanatçılara sertifikalarını verdi.

Kokteylde konuşan Kaymakam Aksoy "Bu faaliyeti baştan beri önemsediğimizi belirtmiştim. Sanat toplumların oluşturdukları kültürü en iyi biriktirme yoludur. Kültürü diğer gelecek kuşaklar ve diğer kültürlere aktarmanın en iyi yolu sanattır. Bütün toplumlar için sanat çok önemli olmalıdır. Kuşadası için sanat daha önemli çünkü Kuşadası bir dünya kenti. Emek veren tüm katılımcı sanatçılara teşekkür etmek istiyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Deniz Özer Muammer Aksoy Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title