Haberler

2 İngiliz Kadıköy'de Taksi Çaldı!

İngiliz Mühendis Kardeşler Benzin İstasyonundaki Taksiye Binerek Kaçtılar.

Kadıköy'de, egzoz gazlarının ısısını mekanik enerjiye dötüştüren motorun tanımı ve sistemin kurumu için bir şirketle anlaşarak, 3 gün önce İstanbul'a gelen İngiliz mühendis kardeşler Mark Brawn ile Poul Brawn, çalıştıkları benzin istasyonunda, Erol Aydın'ın anahtarını kontak üzerine bıraktığı taksiye binerek kaçtı. Polis, petrol mühendislerini getiren şirket ve konsoloslukla irtibata geçerek iki kardeşi yakaladı. Petrol mühendisi Mark Brawn ile Poul Brawn, kendilerini getiren şirketle anlaşarak, geçen Perşembe, Göztepe'de bir benzin istasyonuna egzoz gazlarının ısısını mekanik enerjiye dötüştüren motorun sistemini kurdu. Bu sırada istasyona gaz almak için gelen Erol Aydın, 34 TBF 61 plakalı taksiyi park etti. Taksiye yaklaşan Mark Brawn ile Poul Brawn anahtarı üzerinde olan taksiye binerek hızla istasyondan uzaklaştı. Ola yanı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Ezilmekten son anda kurtulan taksici Erol Aydın, hemen polisi aradı. İstasyonun güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis, taksiyi çalanların Mark Brawn ile Poul Brawn olduğunu belirledi. Polis, mühendisleri getiren şirket ve konsoloslukla irtibata geçti. Beyoğlu'daki İngiliz Konsolosluğu önünde bekleyen Kadıköy Asayiş Büro ekipleri, önce Mark Brawn'u iki saat sonra da Poul Brawn'u Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yakaladı. Taksi ise Yeşilköy'de terkedilmiş olarak bulundu.

Taksici Erol Aydın, "İstasyondan gaz aldım. Düşen plakamı takmak için indiğimde iki kişi taksiye bindi. Durdurmak istedim. Taksiyi üzerime sürerek kaçtılar. Daha sonra bu kişilerin İngiliz mühendisler olduklarını öğrendim. Şikayetçiyim" dedi.

Tercüman aracılığıyla ifadeleri alınan Brawn kardeşlerin poliste susma haklarını kullandı.

DHA

Kaynak: Güncel

Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 31 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title