Haberler

921 Öğrenci Mehmet Akif'i Andı

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 94’üncü yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 94'üncü yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Küçükçekmece Belediyesi, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 94'üncü yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda Küçükçekmece'de bulunan 9 bilgi evinde eğitim alan öğrenciler, İstiklal Marşı'nın kabul tarihi olan 1921 adet Nazım Kurtoğlu imzalı Milli Mücadele'de Mehmet Akif ve Safahattan Seçmeler kitabını okuma etkinliğini yaptı.

Aynı anda 9 bilgi evinde 1921 öğrenci ile gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler bir saat boyunca İstiklal Marşı'nın hangi şartlar altında yazıldığını okudu. Şanslı okuyucu uygulaması ile de her bilgi evinden 5 öğrenci ödüllendirilerek, kitap seti hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title