Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bozüyük, Pazaryeri, Gölpazarı, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde çelenk sunma törenleri düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bozüyük, Pazaryeri, Gölpazarı, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde çelenk sunma törenleri düzenlendi.

Bozüyük Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Jandarma komutanı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Adem Özay Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Dübek'in anıta çelenk bıraktığı tören, halk oyunu gösterileriyle devam etti. Programda, Kaymakam Şakalar ve protokol mensupları tarafından spor branşlarında dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Pazaryeri

Pazaryeri ilçesinde yapılan törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İslam Özkul tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmen ile öğrencilerin katıldığı törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İslam Özkul, törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Etkinlikte, spor müsabakalarında dereceye girenlerin kupa ve madalyaları verildi.

Gölpazarı

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ulaş Aydemir, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Belediye Başkan Vekili Cengiz Şen, İlçe Milli Eğitim müdürü Turgut Akagündüz, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hakan Poray, gençlik adına konuşma yaptı.

Kutlamalar, öğrencilerin hazırladıkları folklor gösterisi, müzik şöleni ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Söğüt

Söğüt ilçesindeki törene Kaymakam Berkan Sönmezay, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Aşkın Şaşmaz, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, okul müdürleri, idari amirler, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Aydın'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından tekvando ve judo gösterileri yapıldı.

Tören, bayrak yarışları ve çeşitli gösterilerin ardından spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Osmaneli

Hükümet Konağı önünde yapılan törene, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Şener Öner, törende yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın sadece Türk milli kurtuluş hareketinin başlangıcı olmadığını, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle yerini almasının adı olduğunu ifade etti.

Program, Belediye Şehitler Stadı'nda Kaymakam Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Merdan Akbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, daire ve okul müdürleri, vatandaşların katılımıyla devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Pazaryeri 19 Mayıs Bozüyük Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

title