Haberler

18 Yıl Sonra

18 Yıl Aranın Aradan Sonra, Ali Sami Yen Stadı'ndan 3 Puanla Dönmesi Taraftarlara da Büyük Sevinç Yaşattı.

Maç sonrası Eskihisar'dan feribotla Yalova'ya geçen yeşil-beyazlı ekibi, coşkulu kalabalık meşalelerle karşıladı.

Son şampiyon Bursaspor'un Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci haftasında, 18 yıldır 3 puan alamadığı Ali Sami Yen Stadı'nda rakibi Galatasaray'ı İvan Ergiç'in attığı 2 golle yenmesinin ardından yeşil-beyazlı taraftarlar sokağa döküldü. Maç sonrası İstanbul'dan feribotla dönen yeşil-beyazlı ekibi, Topçular iskelesinde coşkulu kalabalık karşıladı. Bursasporlu taraftarlar takımlarının bulunduğu feribotu tezahüratlarla karşıladı. Ellerinde meşalelerle gemiye akın eden taraftarlar, takım otobüsü önünde bir süre daha tezahüratlarını sürdürdü. Coşkulu kalabalık geminin daşında da otobüsün önünü keserek futbolcuları 3'lü çekmeleri için çağırdı. Kaptan Ömer Erdoğan taraftarları selamlayarak, 3'lü çektirdi. Yeşil-beyazlı taraftarlar Topçular iskelesinden konvoy halinde takım otobüsünün arkasında Özlüce Tesisleri'ne kadar giderek takımlarını bıraktı.

MESUT MESTAN: "GEÇEN SENEDEN YARIM KALAN İŞİ BİTİRDİK"

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Galatasaray maçını Doğan Haber Ajansı muhabirine değerlendirdi. Mestan, geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerden başladıklarını, bunun da çok sevindirici olduğunu belirtti. Mesut Mestan, "İyi bir sezon geçimreye başlıyoruz. Sezon başında kazandığımız puanlar bizi nereye getireceğini belirleyecek. Bursaspor'un İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlar derbi havasında geçiyor. Biz, iki sezondur İstanbul takımlarına kolay kolay kaybetmiyoruz. Maça çıkmadan önce dedik ki, 'Geçen sene yarım kalan işimiz var. Sadece Galatasaray'ı yenememiştik. Bugün bunu yapalım' Futbolcu kardeşlerim de haklı galibiyeti yaşattılar. 2 galibiyet aldık. Daha çok işimiz var. Sezon sonunda da geçen seneki başarıyı yakalayıp, Bursaspor'u sevenleri mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

RECEP ALTEPE: "TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİLER"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Galatasaray maçının çok önemli olduğunu, genelde bu maçı kayıp olarak gördüklerini belirtti. İkinci haftada böyle bir galibiyet almanın Bursaspor'a büyük bir moral ve doping olduğunu belirten Başkan Altepe, "Bursaspor da geçtiğimiz sezon şampiyonluğun tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. 18 yıl aradan sonra İstanbul'da rakibini yendi. Bu da gösteriyor ki Bursaspor, geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da güzel sonuçlar alacak. Bursaspor bu sezon da şampiyonluğa oynayacak. Takımımızın bozulmaması ve istikrarın sağlanması çok önemli. Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda da galibiyetler bekliyoruz. Transferler de güzel. Avrupa kupalarında da güzel sonuçlar alacağımızın işaretlerini almış oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SİVAS HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan yeşil beyazlı ekip Galatasaray karşılaşmasının ardından ara vermeden, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçı için kampa girdi. Dün geceyi Özlüce Tesisleri'nde geçiren Bursaspor, bu sabah yaptığı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. Bugünkü antrenmanda Galatasaray maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon koşusu yaparken, diğer futbolcular 5'e 2 çalışma yaptı. Antrenmana adele sertliği bulunan Volkan Şen ve Hüseyin Çimşir katılmadı. Yeşil-beyazlı ekip yarın İnegölspor ile yapacağı hazırlık maçıyla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Emre KOŞAK / BURSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title