Haberler

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Gerze'de, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Gerze'de, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gerze Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam eden programa Kaymakam Bülent Bayraktar, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ünal Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman ile parti temsilcileri ile kurum müdürleri katıldı.

İlknur Cangül isimli öğrenci tarafından okunan Çanakkale Destanı şiiri ve Çanakkale Zaferi konulu video gösterimi duygulu anlar yaşattı.

Program Semih Beşcanlar ve Müşerref Saçar eşliğinde seferberlik türkülerinin okunması ve şiir, komposizyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ile sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bülent Bayraktar Çanakkale Zaferi Gerze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title