Haberler

16 Yaş Yaz Kupası - 1 Tenis Turnuvasının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

KAYSERİ (İHA) – Kayseri'de, 17 – 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan Türkiye Tenis Federasyonu 16 Yaş Yaz Kupası–1 turnuvanın tanıtım toplantısı yapıldı.

KAYSERİ (İHA) – Kayseri'de, 17 – 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan Türkiye Tenis Federasyonu 16 Yaş Yaz Kupası–1 turnuvanın tanıtım toplantısı yapıldı.

Anadolu Harikalar Diyarında bulunan spor alanında yapılan tanıtım toplantısına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Özen, Türkiye Tensi Federasyonu Temsilcisi Alaattin Atalay ve Türkiye Tenis Federasyonu Baş Hakemi Ferdat Şaha katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, "Burada spor tesislerinin açılışını Türkiye Tensi Federasyonu tarafından düzenlenen 16 yaş yaz kupası – 1 ile yapacağız. Tesisimizde 9 tenis kortu, 3 voleybol ve basketbol sahası, 3 mini futbol sahası ve birçok aktiviteler bulunuyor. Düzenlenecek olan 16 yaş yaz kupası – 1 karşılaşmalarına 84 sporcu katılacak. Düzenlenecek organizasyon tenis sporunun sevdirilmesi anlamında büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Türkiye Tensi Federasyonu Temsilcisi Alaattin Atalay ise, Federasyonumuzun 16 yaş yaz kupası -1 turnuvası dolayısıyla Kayseri'ye geldik. Bu tesisleri gördükten sonra mutluluğumuz kat kat arttı. Eminim ki bu tesisi gören sporcuların buraya gelme arzuları daha da artacaktır. Tesislerin sadece Kayseri'ye değil ülkemiz için çok büyük önemi var. Ayrıca tesislerin kullanımı için Kayseri'de büyük bir potansiyel var. Burada ülkemizi uluslar arası müsabakalarda temsil edecek sporcular yetişecektir" şeklinde konuştu.

Türkiye Tenis Federasyonu Baş Hakemi Ferdat Şaha'da, Turnuvaya katılım gerçekten üst düzeyde oldu. Burada çok güzel maçlar olacağına inanıyorum. Burada toplamda 84 sporcu yarışacak ve 111 maç oynanacak. Bu açıdan turnuvada yarışacak bütün sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Özen ise, "Spor şehri olma yönünde hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bu açıdan emeği geçen herkese teşekkür ediyor, oynanacak olan turnuvada yarışacak olan sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Özen Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title