Haberler

15. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne Doğru

Tunceli Belediyesi, 15'incisi düzenlenecek Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin hazırlıklarına başladı.

Tunceli Belediyesi, 15'incisi düzenlenecek Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin hazırlıklarına başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hazırlıkların konuşulması için belediye toplantı salonunda Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul başkanlığında toplanıldı.

Toplantıya ilçe belediye başkanları, Dersim Halk Meclisi üyeleri, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Başkan Bul, burada yaptığı konuşmada, Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin Tunceli'nin kültürünü, tarihini ve doğasını tam anlamıyla yansıtılmadığı konusunda eleştiriler geldiğini belirtti. Bu yıl düzenlenecek festivalin bu eleştirileri dikkate alarak organize edilmesini istediklerini kaydeden Bul, festivalin çıkış amacına uygun, nitelikli şekilde ilçe belediyeleriyle ortak düzenleneceğini ifade etti.

Her yıl temmuz ayının son haftasında düzenlenen festivalin teknik hazırlıkların tamamlanamaması nedeniyle ağustosta yapılacağını belirten Bul, "15. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin tarihleri 7-8-9 Ağustos olarak belirlendi. Festivalimizi, daha az bir bütçeyle, içeriğini ilçe belediyeleriyle birlikte doldurarak yapmayı planlıyoruz. Ayrıca geçmiş yıllarda yaşanan festival altyapı sorunlarının giderilmesi için de tüm belediye çalışanlarıyla daha hassasiyetle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Bul Tunceli Dersim Munzur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title