Haberler

4 Ülkeden Gelen Üniversiteli Stajyerlere Veda Gecesi Düzenlendi

Dünyanın gençler tarafından yönetilen en büyük organizasyonu olan AIESEC aracılığıyla Eskişehir’de 5 hafta süreyle staj yapan öğrencilere veda gecesi düzenlendi.

Dünyanın gençler tarafından yönetilen en büyük organizasyonu olan AIESEC aracılığıyla Eskişehir'de 5 hafta süreyle staj yapan öğrencilere veda gecesi düzenlendi.

Cezayir, Çin, Endonezya, Fas, Gürcistan, Hong Kong, İsviçre, Kazakistan, Malezya, Mısır, Moğolistan, Pakistan,Ukrayna ve Tayvan'dan gelen 18 üniversite öğrencisi Eskişehir'de 6 lisede eğitim programına katıldı. Eğitim programı kapsamında konuk öğrenciler çeşitli konularda sunumlar yaptı, ngilizce derslerinde yazılı ve sözlü uygulamalarla öğrencilerin yabancı dillerinin gelişimine katkı sağladılar. Öğrenci staj programı amacıyla Eskişehir'e gelen 18 konuk öğrenciye Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde yemek verildi. Ardından düzenlenen eğlence ile öğrenciler güzel bir gece geçirdiler.

Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı, konuk öğrencilerin okul öğrencilerinin farklı kültürleri tanımalarına ve İngilizce dil yeterliliklerinin artırılmasına sağladıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti ve ilişkilerin sürdürülmesi dileğinde bulundu.

Öğrenciler de bu programla Türkiye'yi, Türk insanını, Türk kültürünü ve Türk eğitim sistemini tanıma fırsatı bulduklarını, Eskişehir'de gördükleri ilgi ve konukseverlikten dolayı çok memnun olduklarını belirterek programı düzenleyen tüm ilgililere teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çin Halk Cumhuriyeti Eskişehir Cezayir Fas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title