Haberler

14 Şubat Sevgililer Günü

Adana ve Mersin'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Adana ve Mersin'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Şube Müdürlüğü nikah salonunda gün boyu 35 çiftin nikahı kıyıldı.

Büyükşehir Belediyesinin sanat tırı da evlendirme salonunun önünde müzik yayını yaptı, konservatuvar sanatçıları çeşitli dans gösterileri sergiledi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evliliğe adım adan çiftlere üzerinde "En Büyük Aşklar Adana'da Başlar" yazan bardaklar ve çeşitli hediyeler verildi.

Mustafa-Büşra Saraç çiftinin nikahını, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken, nikah şahitliğini Adana Valisi Mahmut Demirtaş yaptı.

Demirtaş ve Sözlü, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Demirtaş, aile cüzdanını gelin Büşra Saraç'a takdim etti.

Seyhan Nehri'nde gondol gezisi

Adana Büyükşehir Belediyesi ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler için Seyhan Nehri üzerinde ücretsiz gondol gezintisi düzenledi.

Cesur-Muazzez Tayboğan çifti, nikahlarının kıyılmasının ardından gondola binerek nehirde gezinti yaptı.

Cesur Tayboğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu özel günde evlenmek için 2 ay öncesinden nikah günü aldığını ve eşinin bu sürprizi çok beğendiğini söyledi.

Muazzez Tayboğan da sadece nikahının kıyılıp eve gideceklerini düşünürken gondol gezisine çıktıklarını ve bu anı hayatı boyunca unutamayacağını ifade etti.

Öte yandan marinaya gelen çiftler de Seyhan Nehri'nde ücretsiz gondol gezintisi yaptı.

Bu arada, etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'nün gondolda da nikah kıyacağı belirtilti.

"70 yaşındayım, ilk kez çiçek alıyorum"

Mersin'in Erdemli ilçesinde de jandarma ekipleri trafik uygulaması sırasında durdurdukları araçların sürücüleri ile yolcularına karanfil verdi.

Tömük Mahallesi'ndeki uygulamaya katılan Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, karanfil verdiği sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da uyardı.

Traktörüyle tarladan çalışmadan dönen Hasan Öngel de karşılaştığı sürpriz nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "70 yaşındayım ilk kez bir çiçek alıyorum. Bu hediyelerin en güzeli, Allah askerimizden razı olsun. Bu tür etkinlikleri özlüyorduk artık bunu da gördük. Tüm askerlerimize ve jandarmamıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hüseyin Sözlü Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title