Haberler

13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mustafa Sandal konserinden detay Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuşması Plaket takdiminden detay Sanatçı Simge'nin fenalaşmasından detay 13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde, şarkıcı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi Şarkıcı Simge, sıcak hava nedeniyle sahnede baygınlık geçirdi Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde, sanatçı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mustafa Sandal konserinden detay

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuşması

Plaket takdiminden detay

Sanatçı Simge'nin fenalaşmasından detay 13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde, şarkıcı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi

Şarkıcı Simge, sıcak hava nedeniyle sahnede baygınlık geçirdi

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde, sanatçı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin sunuculuğunu ünlü komedyen Okan Karacan yaptı.

Festivalde ilk olarak ilçe stadında sahne alan şarkıcı Simge, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçı, dinleyicilere güzel bir akşam yaşattı. Simgeyi izlemeye gelenler davetliler, sanatçının seslendirdiği bazı şarkılara da eşlik etti.

Simge bir şarkısını seslendirdiği sırada sıcak havadan dolayı baygınlık geçirdi. Sahne kenarına gelen şarkıcıya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Simge daha sonra Kemer'de bir hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu düştüğü ve serum verildiği öğrenilen şarkıcısının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Simge'den sonra sahne alan Mustafa Sandal ise yaklaşık iki saat konser verdi. Sıcak havaya rağmen, davetliler Sandal'ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, eğlendi.

Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'deki turizmi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bayramda otellerin doluluk oranının yüzde yüz, şu anda ise yüzde 80 civarında olduğunu kaydetti.

Rus uçaklarının Antalya'ya gelmeye başladığını bildiren Gül, sezonun 12'nci ayın ortalarına kadar devam edeceğini beklediklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Gül, konuşmasının ardından, şarkıcı Mustafa Sandal'a plaket verdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mustafa Sandal Mustafa Gül Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title