Haberler

Kayıp Genç, Ağaçta Asılı Bulundu

Güncelleme:

Aydın'da, 13 gündür kayıp olan inşaat işçisi Canbey Taşdan'ın, zeytin ağacına iple asılı cesedi bulundu. Gencin bacaklarını vahşi hayvanların yediği belirlendi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 13 gündür kayıp olan inşaat işçisi 17 yaşındaki Canbey Taşdan'ın, zeytin ağacına iple asılı cesedi bulundu. İntihar ettiği belirlenen gencin kokmuş, bacakları vahşi hayvanlar tarafından yenmiş olan cesedi, yanında kaldığı dayısının oğlu tarafından güçlükle teşhis edilebildi.

AĞAÇTA ASILI CESET BULDU

Bir yıldır memleketi Erzurum'da bulunan çiftçi İsmail Karataş (56), dün saat 15.00 sıralarında, Nazilli'deki evine dönüp, Ocaklı Mahallesi, Mersin Kırım mevkiindeki zeytin bahçesine gitti. Zeytinliğe yaklaştığında ağır bir koku geldiğini farkeden Karataş, merak edip nedenini araştırmaya başladı. Bu sırada ağaçlardan birinde diz kapaklarından aşağısı olmayan bir erkek cesedi bulan Karataş, durumu jandarmaya bildirdi.

BACAKLARINI VAHŞİ HAYVANLAR YEMİŞ

Jandarma, uzun süredir sicimle ağaçta asılı duran ve bacakları vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirlenen erkek cesedinin geçen 8 Eylül'den bu yana kayıp olan ve yakınları tarafından Ovaeymir Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunulan Canbey Taşdan'a ait olduğunu belirledi.

AİLESİNİN YANINA GİTMEK İÇİN AYRILMIŞ

Taşdan'ın geçen Ramazan Bayramı'ndan beri yanında kaldığı ve birlikte inşaatlarda çalıştığı dayısı Nusret Köse'nin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden Aydın'daki ailesinin yanına gitmek üzere ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

DAYISININ OĞLU TEŞHİS EDEBİLDİ

Taşdan'ın cesedini dayısı Nusret Köse teşhis edemedi. Bunun üzerine ceset bu defa Köse'nin oğlu Ferdi Köse'ye gösterildi. Ferdi Köse, cesedin Taşdan'a ait olduğunu teşhis etti.

2 AY ÖNCE DE İNTİHAR TEŞEBBÜSÜNDE BULUNMUŞ

Bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve iki ay önce de hap içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenilen Taşdan'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, Taşdan'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Karataş Erzurum Nazilli Aydın Yaşam Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (16)

sabırMobil-ANDROID:

ALLAH af etsin

60
1
yanıtYanıtla
John Constantine:

Olan hep Garibana oluyor nedense. . Hep Fakir Fukara zor şartlarda hayatta kalan insanlara. . Yazık ya nasıl bir dünya. . Buse Terim çantasında neleri varmış onu videoya cekıp paylassın , Hacı sabancı , Özge ulusuyon salak salak resımlerını paylasıp yorum yazsın altına. . Bır yanda yitip giden hayatlar diğer yan da para içinde bolluk içinde şımarık ve yozlaşmış hayatlar

50
1
yanıtYanıtla
Realist:

Hepsinide izleyip takip etmissin masallah :)

yanıt6
yanıt0
mustafa:

17 yasinda insaat iscisi ..batsin bu dunya

46
5
yanıtYanıtla
sözde ülkücü:

Ne var oğlum ayıpmı günahmı inşaat işçisi olmak. Bende o yaşımda malzeme taşıyordum. Amelelik yapıyordum.Helal para kazanıyorsa ne mutlu o parayı kazanana.bıkmadan usanmadan çalışacaksın.

yanıt33
yanıt5
Realist:

Bunalima girdiginizde en buyuk yardimci namazdir.özellikle sabah namazi insanin yükünü alir gider.ben kendim yaşadim bunu.herseyde antidepresana koşmayin daha beter ediyor insani.

40
7
yanıtYanıtla
insan:

zavallılın tekisin

yanıt0
yanıt5
MA ENTÜM ( SİZ KİMSİNİZ ):

aydınlı halkı kendi evladına bile sahip çıkamaz oldu daha düne kadar efeliğiğ ile övünen aydın şimdi ise hdp de sıra kapma seçimşerde 1ci gelme yarışında yazık aydın insanına

23
9
yanıtYanıtla
Acı macı işlermi bize bacı ? Mobil-IOS:

Kahrolsun faşizm. yaşasın hdp

6
21
yanıtYanıtla
Recep kizilirmak:

Pislik ozlem sen kurtlerin. Tirna. Olaman

6
15
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title