Haberler

12 Polis, Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Güncelleme:

İzmir'de polislere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 32 polisten 12'si, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İzmir merkezli 13 ilde "Askeri Casusluk ve Liman" soruşturmasını yürüten polislere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 emniyet görevlisinden 12'si, savcılık sorgulamalarının ardından tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevkedildi.

Tutuklama istemiyle sevk edilenler arasında emniyet müdürü Hasan Ali Okan'ın da olduğu belirtiliyor.

AVUKATTAN ŞOK İDDİALAR

İzmir'de TCDD Liman Yolsuzluğu ile Askeri Casusluk soruşturmasını yürüten polislere yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan polislerden bazılarının avukatlığını yapan İsmail Hakkı Küçük, yapılan operasyonla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Polise yönelik operasyonun hukuki değil siyasi olduğunu söyleyen Avukat İsmail Hakkı Küçük, "Teröristleri teker teker dolaşmışlar. İstihbarat Şube sizi dinlemiş, şikayetçi olursanız biz gereğini yapacağız' diye telkinde bulunuyorlar." dedi.

Gö­zal­tı­na alı­nanlardan Ko­mi­ser Rem­zi B. ile Edip Ç'­nin avu­ka­tı Kü­çük, ope­ras­yo­nun as­ke­ri ca­sus­luk ve TCDD li­man ope­ras­yo­nu­nun rö­van­şı ol­du­ğu­nu öne sü­re­rek, ya­şa­nan­la­rın kuy­ruk acı­sı ol­du­ğu­nu id­di­a et­ti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hasan Ali Okan İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

KAAN:

KURUYLA YAŞ AYIRT EDİLSİN PARALEL CEZASINI ÇEKSİN RTE ŞARK KURNAZLIĞI YAPMASIN

20
16
yanıtYanıtla
Cem Can:

Eğer bu adamlar hainse Allah bunların belasını versin. Eğer içeriye alınan bu adamlar suçsuz ise Allah onlara iftira atanların belasını versin duasına amin diyebilenlerden eylesin bizi. .

28
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Vatana ihanet edenlerle masaya oturacaksınız, vatan için , millet için çalışanları hain ilan edeceksin, bu arkadaşların tek sucu AKP ve RTE kul olmamalarıdır, bunu millet biliyor.

22
6
yanıtYanıtla
Ezel:

Polisleri sindirmek için her türlü işlem yapılıyor. Bu yapılanlar tamamen hukuksuz. . .

17
9
yanıtYanıtla
HAVRANLI:

ülkenin ne hallere düştüğünün resmidir. polis, polise baskın yapacak ve insanlar bunu twitterdan öğreniyor. . yapılacak baskının düzmece delillere dayanılarak yapılacağı da yazılıyor. ınsan gercekten hayret ediyor.

20
4
yanıtYanıtla
İHSAN AKDEMIR:

ALLAH BELALARINI VERSIN kım bu mılletın bu devletın aleyhınde çalışmış bu devletın sırlarını dışarıya satmış şerefsız adı kışılerın ALLAH BELALARINI VERSIN hem bu mılletın bu devletın bu vatanın ekmegını yıyeceksın hemde bu mıllete ıhanet edeceksın kım makam mevkıı ne olursa olsun YÜCE YARGI önünde hesap vermelıdır YARASI OLAN YARGIDAN KAÇAR yargıyı baskı altına almak ıçın yargı kapısında şow yapar yarası olmıyanda delıkanlı gıbı yargıya alnının akıyla hesap verır

11
3
yanıtYanıtla
Koçero:

Kardeşim yavuz hırsız yine yaptı yapacağını.

8
6
yanıtYanıtla
Takar:

Beddua tutmaya başladı ocaklara ateş düştü

10
2
yanıtYanıtla
Lütfen Okuyun:

cea, ve MOSSAD a bilerek veya kandırılarak hizmet edenler varsa tabiki gereken yapılmalı, ancak kesinlikle kuru yanında yaş yanmamalı

9
2
yanıtYanıtla
adil:

herkes devlete hizmet etsin o zaman. Hata yapan, kumpas kuran cezasını çeksin. Hesap döner diye de düşünmek gerek. Zamanında adalet aklına gelemeyenler şimdi boşuna hükümete yüklenerek akıl bulandırmaya çalışıyorlar

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title