Haberler

11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali"

Bilecik Belediyesince düzenlenen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında, "Pijamalı Adamlar" oyunu sahnelendi.

Bilecik Belediyesince düzenlenen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında, "Pijamalı Adamlar" oyunu sahnelendi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sunulan iki perdelik oyunun yönetmenliğini Necmi Yapıcı yaptı.

Kemal Kuruçay, Necmi Yapıcı, Cem Aksakal, Hacı Ali Konuk ve Faruk Sofuoğlu'nun sahne aldığı komedi oyununda, bir akıl hastanesindeki "deliler" canlandırılıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun ardından yönetmen Yapıcı ve oyunculara plaket takdim etti.

Yapıcı, gösterimin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyirciden olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

Festivalin devam etmesini dileyen Yapıcı, "Türkiye'de tiyatronun yaşaması çok zor. Bu tip organizasyonlar bizim için çok önemli. İnşallah bu ve buna benzer festivaller fazlalaşır, biz de oyunlarımızı sergileme imkanı buluruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kuruçay Şeyh Edebali Necmi Yapıcı Bilecik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title