Haberler

10 Yaşındaki Kız Boğazı Kesilerek Öldürülmüş

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, Ailesinin Kayıp Başvurusunda Bulunduğu 10 Yaşındaki Merve, Komşusu 26 Yaşındaki S.ç.'nin Evinde 6 Yerinden Bıçaklanmış ve Boğazı Kesilerek Öldürülmüş Halde Bulundu.

İzmir'in Torbalı İlçesi´nde, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 10 yaşındaki Merve , komşusu 26 yaşındaki S.Ç.'nin evinde 6 yerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Dün akşam saatlerinde kızı kaybolan evli ve 8 çocuk babası Mehmet Reşat K. (45), durumdan şüphelenerek polise başvurdu. Bu sırada ilçedeki bir birahaneye giden ve kayıp kızın ailesiyle yaşadığı aynı apartmanda annesi H.Ç.´yle birlikte oturan işsiz S.Ç., arkadaşına evlerinde bir ceset bulunduğunu, ancak kendisinin öldürmediğini, korktuğu için de polise haber veremediğini söyledi. S.Ç.'nin ellerinde ve kollarında kesikler bulunduğu ve bunları yara bandıyla kapattığı belirtildi. Arkadaşı, S.Ç.´nin birahaneden ayrılmasının ardından polisi arayarak ihbarda bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen polis, saat 22.30 sıralarında kapısını çilingire açtırarak girdiği S.Ç.´nin evinin banyosunda, yerde kanlar içinde yatan küçük Merve´nin cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, küçük kızın vücudunun çeşitli yerlerinde 6 bıçak yarası olduğu ve boğazının kesilerek öldürüldüğü anlaşıldı. S.Ç.´nin annesinin Aydın´ın Kuşadası İlçesi´ndeki kızının yanında tatilde olduğu anlaşıldı. Baba Orhan Ç.´nin de 5 ay önce öldüğü belirlenirken, evdeki eşyaların dağıtıldığı, olaya hırsızlık süsü verildiği saptandı.

Polis, bir yıl önce de pompalı tüfekle havaya ateş açan, bir süre demircide çalıştıktan sonra işten çıkarılan katil zanlısı S.Ç.´yi, bugün saat saatlerinde Kuşadası´ndaki yakınlarının evinde yakalayarak gözaltına aldı. Talihsiz küçük kızın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere gece İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu´na getirildi. Yapılan otopside, bıçaklanan Merve´nin boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşıldı. Herhangi bir tecavüz bulgusuna ise rastlanmadı. Polise ifade vermeyen, Kuşadası´na bir arkadaşından borç para alarak giden zanlı S.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kızını öldüren zanlıya büyük tepki gösteren acılı baba Mehmet Reşat K. ''Benim kızım bir melekti. Kime ne zararı vardı. Ben bu adamı hiç tanımıyorum. Hayatımda hiç görmedim. Ondan ne istedi'' diye konuştu.

Kızları öldürülen ailenin 11 ay önce Ağrı´nın Patnos İlçesi´nden Torbalı´ya gelip yerleştikleri, anne Muhbet K.´nin (42) bir yakınlarının düğünü için İstanbul´da bulunduğu belirtildi. Annenin ve Ağrı´daki yakınlarının gelmesinin ardından küçük kızın toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title