Haberler

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Kutlamaları

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirkol, mesajında gazetecilerin kamuoyunun bilgilenmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek, gazetecilerle her alanda bir arada olduklarını belirtti.

Basının çalışma şartlarının geçmişten günümüze seyrinin, gelişmelerinin olumlu yönde olduğu kanaati ve umudumu muhafaza ettiğini ifade eden Demirkol, mesajında şunları kaydetti:

"İlkeli dürüst basın ve yayın faaliyetleri doğrultusunda, kendilerinin her zaman için hizmetlerinde olduğumuzu, onlara yardımcı olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Yarının bugünden daha iyi olacağını umut ediyoruz. Hayatını kaybetmiş olan gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum. Sıhhatini kaybetmiş olanlara acil şifalar diliyorum. Gazeteci arkadaşlarımız attığımız her adımda bizlerle beraberler. Doğrularımızı anlatan, hatalarımız da uyaran bu kadim mesleğin öneminin farkındayız. Bu nedenle bir kez daha bu önemli günü içtenlikle kutluyorum."

Akçakale Belediye Başkanı Ayhan

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, mesajında tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğunu belirtti.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içerdiğini ifade eden Ayhan, masajında şunları kaydetti:

"Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Abdulhakim Ayhan Gazeteciler Günü Fevzi Demirkol Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title