Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlamaları

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Prof. Dr. Coşkun mesajında, "Toplumun çevre ve dünya ile bağlantı kurabilmesinde basının payı göz ardı edilemez" dedi.

Milletlerin geleceklerini şekillendirmesi için gerçekleri görmesi gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Coşkun, toplumun doğru ve hızlı olarak bilinçlendirilmesi noktasında basının önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. Topluma mal olmuş başarıların alkışlanması, sorunların etkin olarak dile giderilmesi gibi son derece önemli konularda hayati bir sorumluluğu olan gazetecilerin, zaman mefhumu gözetmeksizin, doğru habere ulaşmak ve haberi okuyucusuyla en kısa sürede buluşturabilmek için her koşulda ter döktüğüne işaret eden GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, mesajının devamında şu görüşleri dile getirdi:

"Basın çalışanları, haber alanındaki katkılarının yanı sıra, kamuoyu oluşturma işlevi ile toplumsal - sosyal gelişmelerde de etkin rol oynamakta, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturma görevini de yerine getirmektedir. Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayarak, insanları düşünme, araştırma ve doğru sonuçlara ulaşmaları yolunda da etkin bir görev üstlendiğine yürekten inandığım basının, bu sorumluluğunu yerine getirirken, meslek etiğini her şeyin üstünde tutup, kişilik haklarına saygılı, doğru, ilkeli, objektif ve aydınlatıcı habercilik anlayışından asla ödün vermemesi gerektiğini de bir iyi dilek mesajı olarak vermekte fayda görüyorum. Bu vesileyle, toplumumuzun doğru bir şekilde bilgi sahibi olmasını sağlama yolunda fedakarca emek harcayan basın mensuplarımızın, başarılı ve örnek çalışmalarla Gaziantep Üniversitesi'nin, Gaziantep'in, ülkemizin tanıtımındaki gayretli çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerine olan inancımı bir kez daha ifade ediyor, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Yavuz Coşkun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title