Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat Akçakale’de görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla Öğretmen Evi’nde bir araya gelerek çeşitli hediyelerle onurlandırdı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat Akçakale'de görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla Öğretmen Evi'nde bir araya gelerek çeşitli hediyelerle onurlandırdı.

Fırat, yemekte gazeteciler ile ilçenin sorunları konusunda bilgi alış verişinde bulundu. Gazeteciler, karşılaştıkları sorunları İlçe Kaymakamı Fırat'a aktararak sorunların giderilmesi hususunda yardımcı olunmasını talep ettiler.

Kaymakam Eyüp Fırat, yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu:

"10 Ocak Çalışan Gazetecilef Günü'nde gazeteci arkadaşlarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk. Var olan sorunların çözümü noktasında bilgi alış verişi yaptık. Şüphesiz gazeteci arkadaşların ilçemize çok büyük katkıları vardır. Gazeteci arkadaşların gününü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum."

GAZETECİLERDEN KONFERANS

Akçakale Anadolu Lisesi okul idaresi,10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler günü dolayısı ile öğrencilere yönelik, "Gazetecilik nedir, karşılaştıkları sorunlar ve ilçeye katkıları" konulu konferans düzenledi.

Akçakale İlçe Kütüphanesi salonunda verilen konferansa İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Dikeç, Anadolu Ajansı Muhabiri Müslüm Etgü, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Hadi Kurt, Kanal Urfa Muhabiri İsmail Arslan Haber Türk Muhabiri İ.Halil Arslan, Güney Doğu TV Muhabiri Mustafa Güçlü ve Reha Gazetesi Muhabiri Coşkun Atan konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilere verilen konferansta, gazeteciliğin öncelikle bilgi ve birikim gerektirdiğini, gazeteciliğin objektif ve tarafsız olması ve sorumluluğu üzerinde duruldu. İlçede görev yapan gazetecilerin, ilçenin sorunları çözümü noktasında çok gayretler gösterdiğini, bu sayede birçok sorunun basın yolu ile çözülerek katkı sağlandığı dile getirildi. İlçede feodal yapıdan dolayı gazetecilerin zaman zaman şiddete maruz kaldığını ve bu noktadaki sorunların aşılamadığı dile getirilerek bu alanda sıkıntı çektiklerini dile getirdiler.

Konferansın ardından gazetecilere plaket verildi. Çok samimi bir havada geçen konferansa öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.

Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Asutay ve öğrenciler katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Eyüp Fırat Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title