Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: "Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir"

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, fedakarca çalışan basın mensuplarının çalışma şartlarını kolaylaştırmak, gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak herkesin görevi olduğunu bildirdi.

Kesimoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazetecilerin toplumu önemli konularda aydınlattığını belirtti.

Kamuoyunun haber ve bilgi akışı sağlamada çok önemli görev üstlenen basın çalışanlarının büyük sorumlulukları olduğunu vurgulayan Kesimoğlu, şunları kaydetti:

"Gerek yerel gerekse ulusal basında görev yapan basın çalışanlarının, kentimizi en iyi şekilde tanıtma gayretinde olduklarından şüphem yok. Halkı aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız tarafsız, doğruyu yansıtan ve sorumluluk duygusu içinde hareket etmelidirler. Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir." - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Gazeteciler Günü Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title