Haberler

10. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Kapılarını Açıyor

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yarın açılıyor.

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yarın açılıyor.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş adamları Derneği, Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleriyle hazırlanan 10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuara ilişkin bir otelde basın toplantısı düzenleyen TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuarda klasik mobilya ile birlikte ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, mutfak mobilyaları, bebe, çocuk, genç odaları, çekyat, kanepe ve sehpa takımlarının sergileneceğini söyledi.

Hindistan, Lübnan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden getirilen 200 kişilik yabancı iş adamı heyetinin Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ağırlayacaklarını belirten Alagöz, "Ülkelerinde sektörün önde gelen söz konusu iş adamlarını katılımcı firmalarımız ile görüştürerek bölge ihracatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz. 6 gün boyunca oluşacak iş hacmi ile bölge yatırımlarının gelişmesine katkı sağlayacağız. Mobilyacılık sektöründe lider, yüzün üzerinde markanın en güncel ürünlerini ve yeniliklerini sergileyeceğimiz fuarımızda hedefimiz, Türkiye'nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan bölgemizin marka değerini yukarılara taşıyarak pazar payını yükseltmektir. Fuarımızın katılımcı ve ziyaretçileri, sektördeki en önemli aktörleri bir arada görme, ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkanına sahip olacaklar" dedi.

Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 25-29 Ekim tarihleri arasında 10: 00 - 21: 00, 30 Ekim günü ise 10: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Valiliği Akdeniz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title