Haberler

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kendirli, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 77'nci yılında özlemle, sevgiyle ve saygıyla andıklarını belirtti.

Kurtuluş Savaşı'na liderlik eden Atatürk'ün başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılaplarıyla tarihin akışını değiştiren büyük bir lider olduğunu, kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltmesiyle büyük bir lider olduğunu vurgulayan Kendirli, şunları kaydetti:

"10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır. Kökleri üzerinde yükselen ülkemiz, bir dünya gücü olarak bir yandan devraldığı cumhuriyet mirasına sahip çıkıyor, bir yandan da daha güçlü ve gelişen bir ülke olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Kendirli Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title