Haberler

    10 Bin Dolar Değerinde Hiç Açılmamış İphone 1!

    Apple, Steve Jobs önderliğinde başlattığı iPhone akımıyla milyonlarca kullancıya hitap etmeyi başardı. Günümüzde akıllı telefon denince akla gelen ilk...

    Mahmut Saral - - Apple, Steve Jobs önderliğinde başlattığı iPhone akımıyla milyonlarca kullancıya hitap etmeyi başardı. Günümüzde akıllı telefon denince akla gelen ilk isimlerden bir tanesi de Apple. Jobs'ın ilk olarak 2007 yılında tanıttığı ve aynı yılın yaz aylarında satışa sunduğu ilk iPhone modeline sahip olmak ister misiniz?

    "Zaten telefoncularda ikinci eli var, hem ne yapayım bu saatten sonra eski modeli" diyebilirsiniz. Haberimizdeki telefonun özelliği ise, ilk jenerasyon olan bu cihazın kutusunun dahi açılmamış olması. Aslında tam da teknoloji meraklısı koleksiyonerlere hitap eden bir ürün bu.

    8 GB hafızaya sahip olan cihaz, şu an eBay üzerinden tam 10 bin dolara alıcısını bekliyor. Unutmadan ekleyelim, 50 dolarlık da bir kargo maliyeti bulunuyor. Eh, 10 bin dolara ödeyen, bu minik kargo ücretini de rahatlıkla karşılayabilir sanırız.

    Ürünün satış süresi, yaklaşık 17 gün sonra bitecek. İlgili sayfaya ulaşmak ve ürüne göz atmak istiyorsanız: TIKLAYIN

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title