Haberler

"1. Ortaköy-İncesu Kültür Şenliği" 2 Temmuz'da

Bu yıl ilk kez düzenlenecek "Ortaköy-İncesu Kültür Şenliği" 2 Temmuz'da başlayacak.

Ortaköy İlçesi Şapinuva'yı Tanıtma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Kavak, "1. Ortaköy-İncesu Kültür Şenliği"nin 2 Temmuz'da başlayacağını bildirdi.

Kavak, şenliğin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ortaköy Kaymakamlığı ve Ortaköy Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Şenliğin ilk gününde Hitit Antik Kenti Şapinuva'ya ve doğal güzellikleriyle ünlü İncesu Kanyonu'na gezi düzenleneceğini dile getiren Kavak, şenlik kapsamında foto safari de yapılacağını kaydetti.

Kavak, "2-3 Temmuz tarihlerindeki kültür şenliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Şenliğin düzenlenmesine verdiği katkıdan dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Mahmut Evkuran'a, Ortaköy Kaymakamı Zeliha Uyan'a, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Ergün'e teşekkür ediyorum. Şenliğin ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

- ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title