Haberler

1 Kasım Genel Seçimi

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, seçmenin AK Parti'ye, tek başına hükümet etme, birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi verdiğini belirtti.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, seçmenin AK Parti'ye, tek başına hükümet etme, birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi verdiğini belirtti.

Sabancı, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Seçmenin, AK Parti'ye tek başına hükümet etme, birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi verdiğini vurgulayan Sabancı, şunları kaydetti:

"Seçimde milletimiz, yüksek bir katılımla iradesini 4 partili bir Meclis'ten yana kullanmıştır. Bir an önce seçim sürecini geride bırakıp, hükümetin göreve başlamasını bekliyoruz. En kısa zamanda barış ve reform süreci öncelikli yeni bir döneme girmeliyiz. Bu dönemde birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Kaybedecek vaktimiz yok."

"Yarın taze bir başlangıç yapmanın zamanıdır"

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle de 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen üç aylık dönemi Türk halkının iyi okuduğunu ve oyunu, istikrardan yana kullandığını belirtti.

Bu süreçte ortaya çıkan belirsizlik ortamının, tüm yurtta olduğu gibi ekonomide de bazı sıkıntıları beraberinde getirdiğini aktaran Gülle, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Halkın oyları yeniden tek parti hükümetinin iktidara gelmesi ve güçlü bir şekilde ülkeyi yönetmesini istedi. Yarın yeni bir dönem başlayacak ve dört yıl süreyle Sayın Davutoğlu yeniden Başbakan olarak görevine devam edecek. Bundan önceki dönemlerde yaptıklarından yola çıkarak, yeni dönemde de neler yapabileceğini biliyoruz. Artık el birliğiyle ülkemizi mutlu, müreffeh ve gelişmiş bir ülke hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Gülle, geçmişi geçmişte bırakıp, taze bir başlangıç yapmanın zamanı olduğunu kaydederek, "Sayın Başbakan'ın seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yaptığı konuşmada olduğu gibi, herkesi kucaklayacağına olan inançla, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dilerim" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sabancı Holding Güler Sabancı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title