Haberler

1 Kasım Genel Seçimi

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Rize'de sandıkların tamamının açıldığını, kesin olmayan ilk sonuçlara göre partilerinin oylarını artırarak üç milletvekilinin tamamını çıkarmayı başardığını söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Rize'de sandıkların tamamının açıldığını, kesin olmayan ilk sonuçlara göre partilerinin oylarını artırarak üç milletvekilinin tamamını çıkarmayı başardığını söyledi.

Avcı, parti il binasında yaptığı açıklamada, Rize'de seçmenin büyük oranda sandığa gittiğini, 7 Haziran'da yüzde 82 olan katılımın bu seçimde yüzde 85'e yaklaştığını belirtti.

Seçime iyi hazırlandıklarını ve seçimlerin önemini anlatmayı başardıklarını ifade eden Avcı, "Partimiz adına Türkiye genelinde 7 Haziran seçimlerinde yüzde 66'nın üzerine çıkarak en yüksek oyu alan teşkilat olmuştuk. Bu seçimde çok daha iyi çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Partimizin başarısını yukarıya çok daha yukarı taşımak istiyorduk. Açılan sandık sayısına ve dağılıma bakıldığında başardığımızı görüyoruz" dedi.

Vatandaşların, bugüne kadar yapılan hizmetlerin ödülünü verdiğini vurgulayan Avcı, "Rize'de ilk sonuçlara göre partimiz oy oranını artırarak 3 milletvekilinin tamamını çıkarmayı başarmıştır. Resmi olmayan sonuçlara göre Rize'de yüzde 75'in üzerinde bir oy aldığımız öngörülüyor. İnşallah Türkiye genelinde bizden daha başarılı iller olur. Önemli olan Türkiye'nin istikrarı için herkesin üzerine düşen görevi yapması" ifadelerini kullandı.

Avcı, Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak'ın milletvekili seçilmeye hak kazandığını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Avcı Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title