Haberler

Torku Konyaspor- Beşiktaş Maçı Soyunma Odaları (1)

Torku KONYASPOR BAŞKANI ŞAN: KONYASPOR İÇİN RÜYA GİBİ GEÇEN BİR SEZONDUTorku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, bu sezonun Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezon olduğunu belirterek, "Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezondu.

Torku KONYASPOR BAŞKANI ŞAN: KONYASPOR İÇİN RÜYA GİBİ GEÇEN BİR SEZONDU

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, bu sezonun Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezon olduğunu belirterek, "Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezondu. Konyaspor tarihinde ilk defa UEFA'ya çıkıyor. Avrupa liginde ülkemizi temsil edeceğiz. Ayrıca bu sezon kendi takımımız için puan rekoru kırdık ve süper ligde bu sezon tüm güzellikleri yansıttığımızı düşünüyorum." dedi. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Şan, siyah beyazlı ekibe şampiyonlar liginde de başarılar diledi.

Torku Konyaspor'a, Kasımpaşa maçı için 'çirkin ve kötü' tezahurat gerekçesiyle kuzey tribünlerine verilen ceza ve kulubünde bu ceza ile fedarasyonun Beşiktaş maçı tarihini sürekli değiştirmesi üzerine bu duruma tepki için bilet fiyatlarının yükseltilmesine değinen Şan, "Keşke bugün tribünlerimiz dolsaydı. Ama demek ki bu şekilde olcakmış" dedi,

Taraftarın Tahkim Kurulu'na ve federasyona tepki için maçın 30'uncu dakikasında tribünleri 10 dakikalığına boşaltıp geri gelmesine de değinen Şan, "Taraftarların tepkisi medeni bir tekpiydi. İnşallah bir daha böyle ceza almayız." dedi.

Şan milli takımda da en az iki oyuncularını görmek istediklerini belirterek, "Milli takımda Ömer Ali Şahiner, Serkan Kırıntılı ve Ali Çamdalı oyuncularımızdan en azından bir ya da ikisinin yer almasını bekliyordum Fatih Hoca'dan. Takdir kendilerinin. Kamuoyunda gönüllerin şampiyonu diyoruz ya, Konyalıseverlerde gönüllerinde bizim çocuklarında olması gerektiğini hak ettiğini düşünüyorlardır." dedi.

Şan, "Basında bazen yanlış şeyler yer alıryor. Biz hiç bir zaman son maçı İstanbul'da oynayacağız demedik. Karşı takımın temmennisiydi. Bizim ağzımından söylenmiş gibi yazıldı. Şampiyon Konya'ya gelecek dedik ve geldi" diye konuştu.

FİKRET ORMAN: STRESSİZ MAÇ İZLEMEK GÜZELDİ

Şampiyonluğu geçen hafta garantiledikleri için son maçda her hangi bir iddialarının olmadığını hatırlatan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Güzel bir futbol seyri oldu. Son maçımızdı. İddiası yoktu. Stressiz maç izlemek güzeldi" dedi. Yarın düzenlenecek şampiyonluk kutlamalarını hatırlatan ve taraftarı kutlamaya çağıran Orman, "Çok az sayıda bilet kalmış" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Fikret Orman Ahmet Şan Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title