Haberler

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçına ilişkin, "Teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçına ilişkin, "Teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var" dedi.

Türkmen, AA muhabirine ligin devam ettiğini ve sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Genç oyuncuların inişli çıkışlı grafik çizmelerinin futbolda var olduğunu ifade eden Türkmen, bazı dış etkenlerden oyuncuları korumaya çalıştıklarını dile getirdi.

Karşıyaka maçında sonuç kadar oyuncuların ortaya koyacakları mücadele örneğinin de önemli olduğunu anlatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Hafta boyunca teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var. Huzur ve sükunet içerisinde bu dönemi atlatmak istiyoruz. Onun için Karşıyaka maçında sonuç kadar genç oyuncularımızın ortaya koyacağı mücadele örneği de çok önemli. Çünkü onları son dönemde bazı dış etkenlerden koruma çabamız var.

Özellikle 'maçı kazanırsanız şu kadar prim vereceğiz' yönünde yapılan açıklamaları doğru bulmuyoruz. Bu çocuklar daha 18 yaşındalar ve profesyonelliğe yeni adım atacak yaştalar. Yapılan bu tür söylemler onlara zarar veriyor. Prim veya başka bir şey yapılacaksa gizlilik içerisinde yani reklam malzemesi yapılmadan hayata geçirilmeli."

Türkmen, Karşıyaka maçında genç oyunculara güvendiklerini, iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Nedim Türkmen Karşıyaka Orduspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title