Haberler

Futbol: Kadınlar Futbol 3. Ligi

Kadınlar Futbol 3. Lig 8. Grupta mücadele eden Siirt Hasbeyspor, Van Büyükşehir Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kadınlar Futbol 3. Lig 8. Grupta mücadele eden Siirt Hasbeyspor, Van Büyükşehir Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Hasbeyspor Antrenörü Zeki Eren, 18 Ocak'ta Van'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Van Büyükşehir Belediyespor ile ertelenen maçlarının oynandığını ve maçtan 6-0 yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Sezonun son haftasına girdiklerini belirten Eren, "Deplasmandaki erteleme maçımızdan galip ayrılarak ligin son haftasına iyi bir şekilde girmeyi ve hazırlıklarımızı daha yüksek moralli şekilde sürdürmeyi planlıyorduk. Ama olmadı. Van'dan 3 puanlık kayıpla döndük ve bu nedenle üzüntülüyüz. Yoğun bir hafta geçirdik. 1 Mart'ta grubun son sırasında yer alan Muş Yağmurspor'u konuk edeceğiz ve sezonu bu maçımızla sonlandıracağız" dedi.

Eren, Muş Yağmurspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Zeki Eren Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title