Haberler

Münevver Karabulut'un babası: Dublörünü yapar yollarlar, otopsi fotoğraflarına inanmıyorum

Güncelleme:

Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü? Ortaya çıkan otopsi fotoğraflarıyla yeniden gündeme gelen konuda açıklama yapan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, "Fotoğraflarla bu iş olur mu? Dublörünü yapar yollarlar" diyerek fotoğraflara inanmadığını belirtti.

Süreyya Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Cem Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi.

Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural'ın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta'nın bugünkü bölümüne telefonla bağlanan Süreyya Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi.

"DUBLÖRÜNÜ YAPAR YOLLARLAR"

Dava sürecinde Adli Tıp Kurumu'nda yapılan şaibeli işlemlere dikkat çeken Karabulut, "Fotoğraflarla bu iş olur mu? Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte Adli Tıp Kurumu'nda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim" dedi.

Münevver Karabulut'un babası: Dublörünü yapar yollarlar, otopsi fotoğraflarına inanmıyorum

"MEZARIN AÇILMASINI İSTİYORUM"

Fotoğraflarla şüphelerinin giderilmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, mezarın açılması gerektiğini şu sözlerle dile getirdi: "İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım. Mezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münevver Karabulut Süreyya Karabulut Cem Garipoğlu Otopsi Suç Hukuk 3.Sayfa Medya Yerel Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

500

Yorumlar (37)

Orhan Eren:

Süreyya Karabulut'u destekliyorum %100 butun kalbimle. mezari acilsin dna si incelensin.

580
68
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

sen de hiç inanmıyorsun gözünle de görsen inanmaz duruma geldin belli ki Allah sabır versin zor bir durum bir baba için

100
168
yanıtYanıtla
Anormal vatandaş:

Dna testine de inanmazsın

72
173
yanıtYanıtla
KRAL GELDİ BEN:

Yeter artık cidden münevver karabulut ve cem garipoğlu isimlerini duymak istemiyorum. Münevvere Allah rahmet eylesin ailesine de sabır versin, ama mahkemece caninin mezarı açılması reddedilince münevverin babası medyayı kullanarak mezarı açtırmak. Burada da avukat rezan epözdemir kişisel medya bağlantılarını kullanarak kamuoyunun vivdanıyla oynayarak adaleti yönlendirmek. Ne yaparsanız yapın ama artık bu haberi görmek istemiyorum ya. Haber okuyamıyorum sürekli karşıma çıkıyor

56
156
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

bu resim ona benzemiyor duplör bilgisayarda düzenlemişler, tarafsız bir mahkeme tarafından dna testi yapıldsın

177
14
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Resimleri sana özel mi gönderdiler

yanıt18
yanıt39
Mehmet Kılıç:

adalet mülkün temelidir mülkün varmı yok

169
8
yanıtYanıtla
Sinan Kaygisiz:

Bu da hiçbirseye inanmiyor

41
80
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Yani dna testine nasıl inanacaksın be amca..O aile onu ayarlayamayacak mı ? Dublörünü otopsiye koyduran aile , mezardan kimi çıkaracak sanıyorsun..

96
18
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sence DNA Testinin Yapilmasinin Bir Sakincasi mi Var ?

yanıt33
yanıt3
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title