Haberler

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pınarbaşı İlçesini ziyaret ederek ilçenin genel durumu, yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek ayrıca belediye, kadın kooperatifi, jandarma komutanlığı, emniyet müdürlüğü, spor tesisleri ve okulları da ziyaret etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Pınarbaşı İlçesini ziyaret etti.

Pınarbaşı ilçesi ziyaretinde ilk olarak Pınarbaşı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek'i Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Ömer Tekeş, Pınarbaşı Kaymakamı Mesut Bolat ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar, devam eden projeler hakkında Kaymakam Mesut Bolat'tan bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, daha sonra Pınarbaşı Belediyesi'ne geçti.

Pınarbaşı Belediyesi'ne gelişi sırasında belediye personeli ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çiçek, ilçenin alt yapı, üst yapı çalışmaları, belediyenin sorumluluk alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyaretinin ardından Vali Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, Pınarbaşı Kadın Kooperatifi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Çiçek ayrıca, Pınarbaşı İlçe Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak sporcularla bir araya geldi. Son olarak Melikgazi Türbesi ve Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi'ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek ilçeden ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Müdürlüğü Gökmen Çiçek Pınarbaşı Pınarbaşı Jandarma Kayseri Spor Yerel Politika Spor Güncel Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? Süt dolu kovanın içine düşen bebek öldü! Olay ne, nerede oldu? ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NE Mİ GELİYOR? Şebnem Bozoklu hangi rol ile Kızılcık Şerbeti dizisine katılıyor? KPSS önlisans tercih ücretleri hangi bankaya yatıyor? KPSSP önlisans ücretleri hangi bankaya ödenir? Pırlanta Plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Sazlıca Koyu nerede, nasıl gidilir? Boyalık plajı nerede, nasıl gidilir? #9728 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Delikli Koy nerede, nasıl gidilir? İzmir Delikli Koy ücretli mi, arabasız gidilir mi? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var?
Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title