Haberler

Kaymakam Keklik Yardıma Muhtaç Aileleri Ziyaret Ediyor

Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ahmet Oğuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Yıldırım ile birlikte yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, SYDV aracılığıyla...

Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ahmet Oğuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Yıldırım ile birlikte yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, SYDV aracılığıyla çeşitli yardımlarda bulundu.

SYDV'ye kayıtlı olan muhtaç ailelerin durumlarını yerinde gören Kaymakam Keklik ile beraberindekiler Gürkuyu ve Balaban köylerinde ikamet eden fakir aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Fakir aileler hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Ahmet Oğuz, fakir ailelere verilmek üzere hazırlanan yardım paketlerini teslim etti.

Kaymakam Mehmet Keklik, görevlerinin fakir aileleri bulmak, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirterek, maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımların devam edeceğini söyledi. Bu tür ziyaretlerle fakir ve yardıma muhtaç ailelerle bire bir görüşerek talep ve isteklerini dinlediklerini vurgulayan Kaymakam Keklik, "Her vatandaşımızın sorunlarıyla, taleplerine cevap vermek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ziyaret ettiğimiz aileler SYDV'na kayıtlı olup kendilerine gıda ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz böylesi ziyaretlerle bu ailelerimize moral vermeye çalışıyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keklik Ahmet Oğuz Şanlıurfa Halfeti Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title