Haberler

Balıkesir yerel haberi | Burhaniye Belediyesi Zabıtalarına Özel Kutlama

Güncelleme:

Balıkesir habere göre Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıl dönümünü, personeli ile pasta keserek kutladı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıl dönümünü, personeli ile pasta keserek kutladı.

Ülke genelinde her yıl 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası, Burhaniye'de de Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in zabıta personeline ziyareti ile kutlandı.

Belediye hizmet binasındaki Zabıta Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Deveciler, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Yazgan, Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve zabıta personeli hep beraber pasta keserek Zabıta Haftası'nı kutladı.

Pasta kesiminden sonra zabıta personeliyle sohbet eden Başkan Deveciler, özverili çalışmalarından dolayı, 7/24 çalışma sistemiyle vatandaşa hizmet eden zabıta personeline ayrı ayrı teşekkür ederek, "Fedakarca çalışmalarından dolayı başta Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve ülkemizin dört yanında vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışan tüm zabıta teşkilatına teşekkürlerimi bir borç bilir görevlerinde başarılar diler, Zabıta Haftasının 196. yıldönümünü kutlarım" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Burhaniye Belediyesi Ali Kemal Deveciler Togo Cumhuriyeti Zabıta Yerel Haberler

Bahçeli'den çok sert 'Yumuşama' çıkışı: Hangi sinsi emellere ve sakat hedeflere odaklandığı bellidir

Bahçeli'den çok sert "Yumuşama" çıkışı: Hangi sinsi emellere ve sakat hedeflere odaklandığı bellidir

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

'İstesek en az 10 vekil gelir' sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

"İstesek en az 10 vekil gelir" sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

Denizli'de 6 ilçede yangın! Alevlerin yuttuğu koyun sürüsünün görüntüsü yürek dağladı

Denizli'de 6 ilçede yangın! Alevlerin yuttuğu koyun sürüsünün görüntüsü yürek dağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title