Haberler

3. Burhaniye Kitap Fuarı Başladı

Güncelleme:

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve ülkenin önde gelen sanat, siyaset ve akademisyenlerini bir araya getiren 3. Burhaniye Kitap Fuarı, beş gün sürecek bir organizasyonla başladı. Fuarın açılışında katılımcılara seslenen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “3.sünü düzenlediğimiz fuarla kitap kokusunda yeniden sanatın birçok dalıyla soluklanma fırsatını yakaladık” dedi.

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve ülkenin önde gelen sanat, siyaset ve akademisyenlerini bir araya getiren 3. Burhaniye Kitap Fuarı, beş gün sürecek bir organizasyonla başladı. Fuarın açılışında katılımcılara seslenen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler "3.sünü düzenlediğimiz fuarla kitap kokusunda yeniden sanatın birçok dalıyla soluklanma fırsatını yakaladık" dedi.

'Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba' mottosu ile sanatseverlere kapılarını açan kitap fuarının açılışı Ören Meydanı'nda düzenlenen törenle yapıldı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in ev sahipliğinde, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın, Faik Öztrak, Muharrem Erkek'in yanı sıra, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat ile CHP ve İYİ Parti Milletvekilleriyle birlikte il başkanları ve belediye başkanlarıyla birlikte kesilen kurdeleyle fuarın açılışı gerçekleştirildi.

'PARLAMENTER DEMOKRASİ' PANELİ DÜZENLENDİ

Açılış sonrası Ören Meydanı'nda yüze yakın yayınevi tarafından kurulan kitap stantlarını gezen protokol üyeleri alanda yapılan söyleşi, panel ve dinletilere katıldı. Onur konuğu Yaşar Seyman'ın olduğu fuarın ilk paneli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve İYİ Parti Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat tarafından düzenlendi. 'Parlamenter Demokrasi' konulu panelde ülkenin gidişatı ve parlamenter düzen hakkında konuşmalar yapıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN 'YERELDEN İKTİDARA'SÖYLEŞİSİ

Fuarın bir diğer paneli ise 'Ekonomide Son Durum ve Çözüm Önerileri' konusuyla gerçekleştirildi. Panelist olarak CHP Ekonomi Masası'nda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve İstanbul Milletvekili M. Akif Hamzaçebi'nin yer aldığı panelde ülkenin ekonomik sorunları ele alındı. Fuar, 'Yerelden İktidara' konulu söyleşi ile devam etti. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yerel yönetimlerde yapılan politikaların ve bunların iktidara uzantısını değerlendirdi.

Tarihçi Yazar Sinan Meydan tarafından 'Tam Bağımsız Lozan' paneli sonrası 'Türkiye'de Gazetecilik ve Edebiyat' söyleşisi yapıldı. Yazar Barış İnce ve Gazeteci Berkant Gültekin'in söyleşileri fuarda sanatseverlerle buluştu. Fuar Ören Amfi'de Sanatçı Bülent Parlak tarafından sahnelenen 'Bülent Beyin Hikayesi' ve İskele Mahallesi'nde Erdal Bayrakoğlu tarafından düzenlenen konserle son buldu. Fuar kapsamında Burhaniye'ye gelen ünlü yazarlar ise fuar boyunca imza günleri düzenleyerek hayranlarının kitaplarını imzaladı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Burhaniye Belediyesi Ali Kemal Deveciler Siyaset Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title