Haberler

Düşen Mermer Parçasının Altında Kalmaktan Saniyeyle Kurtuldu! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Konya'da yolda yürüyen gencin, iş merkezinden düşen mermer parçasının altında kalmaktan saniyelerle kurtulması kameraya anbean yansıdı.

Konya'da yolda yürüyen gencin, iş merkezinden düşen mermer parçasının altında kalmaktan saniyelerle kurtulması güvenlik kameralarına yansıdı.

MERMER BLOK ÖNÜNE DÜŞTÜ, ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriz-i Mahallesi Şeref Şirin Sokak'ta meydana gelen olayda, bir iş merkezinin ikinci katında bulunan mermer bloklardan biri koparak yere düştü. Bu sırada sokaktan geçen bir vatandaş düşen mermerin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Bir adım önüne düşen mermerin parçalanmasıyla birlikte kendisini geriye doğru adan adam şans eseri ölümden döndü. Yaşanan anlar sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Düşen Mermer Parçasının Altında Kalmaktan Saniyeyle Kurtuldu! O Anlar Kamerada

"SANİYEYLE KURTULDU, VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ"

Olayın iş yerinin hemen önünde yaşandığını söyleyen esnaf Armağan Öztaş, "İş yerinde oturuyorduk. Yukarıdan bir ses geldi. Büyük bir ihtimal benim levhaya değdi mermer. O sırada buradan bir arkadaş geçiyordu, tam önüne düştü. Saniyeyle kurtuldu. Bir adım fazla atsa gitti. Verilmiş sadakası varmış" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Karatay Tebriz 3.Sayfa Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (3)

Müftü Dede:

Hadisi-Şerif:{Sadaka belayı uzaklaştırır,ve ömrüde uzatır.}Ancak unutulmaması gereken bir hususu hatırlatmak istiyorum,,sadakalar bela gelmeden önce verilmelidir.!! Bela geldikten sonra verilen sadakanın,o andaki belaya faydası olmaz,,gelecek başka belalara faydasın olur.

5
0
yanıtYanıtla
ENAZBEŞ:

hemen gidip antep usulü sarımsaklı lahmacun yemesi gerekiyor

0
4
yanıtYanıtla
yunus kurt:

arkadaşı allah almak istememiş hemen bir adak kessin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title