Haberler

Sultangazi'de 4 Katlı Binada Yangın Çıktı

Güncelleme:

Sultangazi'de bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında yaşayan yabancı uyruklu bir ailenin dairelerinde yangın çıktı. Aile dışarı çıkarken, itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, dairede hasar meydana geldi.

Sultangazi'de 4 katlı binanın bodrum katında yaşayan 4 kişilik yabancı uyruklu ailenin yaşadığı daire yangın çıktı. Aile dışarı çıkarken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, dairede hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi 184. Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın bodrum katında saat 10.00'da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yabancı uyruklu 4 kişilik ailenin kaldığı dairedeki yangın kısa sürede büyüdü. İçerde bulunan aile dışarı çıkarken, yangını gören daire sakinleri ve komşular durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler alevleri kısa süre içinde söndürdü. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı öğrenildi.

Yangın bodrum katta çıktı

Yangının çıktığını gören Abuzer Çiftçi, "Evden çıkar çıkmaz dairenin yanmaya başladığını gördüm. İtfaiyeyi arayıp, bilgi verdim. İçeride kimsenin olup olmadığını bilmiyordum. Bir ailenin olduğunu duydum" dedi.

"Bu arkadaş gördü, dışarı çıkardı"

Mahalle sakini Turgay Genç, "Yabancı uyruklu bir aile kalıyordu. Bu arkadaş gördü, dışarı çıkardı. Burada kimin oturduğunu sordu. Ondan sonra telefonlara sarıldık arama yaptık. İçeride kimse yoktu" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi İtfaiye Olay İtfaiye Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

Bakmadan Geçme

Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman, nerede çekildi? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! CİNSİYET NE ZAMAN BELLİ OLUR? Bebeğin cinsiyetini ne belirler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 14 Haziran BİM AKTÜEL! Bim'de bu hafta neler var? Dzeko Fenerbahçe'den gidiyor mu? Dzeko Fenerbahçe'den gidecek mi, hangi takıma gidecek? 13 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 12 Haziran günün maçları nereden izlenir? Ereğli Belediyesi hangi parti? Ereğli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 Zonguldak Ereğli yerel seçim sonuçları! Tuva Cihangir Atasever kimdir? Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title