Haberler

Şakalaşırken vurduğu 9 yaşındaki kuzeni hayatını kaybetti

Güncelleme:

Orhangazi'de Anneler Gününü kutlamak için anneannesinin evine gelen 9 yaşındaki çocuk, şakalaşırken dedesinin tüfeği ile kuzenini öldürdü.

Şakalaşırken vurduğu 9 yaşındaki kuzeni hayatını kaybetti

Kuzenlerin şakası ölümle bitti

BURSA - Orhangazi'de Anneler Gününü kutlamak için anneannesinin evine gelen 9 yaşındaki çocuk, şakalaşırken dedesinin tüfeği ile kuzenini öldürdü.

Olay, saat 14.30 sıralarında Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Heceler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhangazi'de yaşayan ilkokul 3. sınıf öğrencisi olan 9 yaşındaki Miraç Güvenir ailesiyle birlikte anneler gününü kutlamak için Heceler Mahallesi'ndeki anneannesinin evine geldi. Miraç ve anneler günü sebebi ile aynı evde bulunan kuzeni C.Ç.K. ile oynamaya başladı. İki kuzen evde oynarken C.Ç.K. dedesine ait tüfeği aldı. C.Ç.K., şakalaştığı kuzeni Miraç'a doğrulttuğu sırada tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan kurşun 9 yaşındaki C.Ç.'nin başına isabet etti. C.Ç.K. kanlar içinde yere yığılırken, anneanne Yıldız B. ise o anlara şahit oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri 9 yaşındaki Miraç'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Orhangazi Jandarma Komutanlığı çevrede güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısı olayın yaşandığı evde inceleme yaptı. Miraç'ın cansız bedeni Orhangazi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, C.Ç.K. ve ailesi Orhangazi Jandarma komutanlığına götürüldü. Anneanne Yıldız B., olay yerinde jandarmaya verdiği ifadesinde tüfeği saklı tuttuğunu ve fişekleri ayrı sakladığını söyledi. Barış, çocukların tüfeği alıp fişekleri nasıl doldurduklarını bilmediğini, C.Ç.K'nin kuzenine tüfeği doğrulttuğunda Miraç'ın 'Yapma' diye bağırdığını söyledi. Eve gelen aile fertleri yaşanan olay sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anneler Günü Orhangazi Çocuk Suç Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

Bakmadan Geçme

Muş bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muğla bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sürat Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi, MNG Kargo Bayramda çalışıyor mu? Kargolar bayramda dağıtım yapacak mı? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçı ne zaman? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title