Haberler

Meydan muharebesi gibi kavga! İki ailenin üyeleri kemer ve sopalarla birbirine girdi

Güncelleme:

İstanbul'da iki aile arasında çıkan kavgada taraflar birbirlerine kemer ve sopalarla saldırdı. Kadınların da dahil olduğu olayda yumrukların havada uçuştuğu anlar, vatandaşların araya girmesiyle son buldu. O anlarda cep telefonu kameraları da kayıttaydı.

İstanbul'da iki ailenin üyeleri arasında tartışma çıktı. Taraflar bir süre sonra ise kemer ve sopalarla birbirine saldırmaya başladı. Araya giren mahalleli, kavga edenleri ayırarak sakinleştirmeye çalıştı.

ELİNE GEÇİRDİĞİ SOPAYLA SALDIRDI

Olay, dün gece saatlerinde Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki aile henüz bilinmeyen nedenle hararetli şekilde tartışmaya başladı. Ancak her geçen dakika tansiyon biraz daha yükseldi. Evden aldığı sopayla dışarıdaki kalabalığın üstüne yürüyen adama, karşısındakiler de kemerlerini çıkartarak karşılık verdi.

KAVGAYA KADINLAR DA DAHİL OLDU

Yaşanan arbedeye kadınlar da dahil oldu. Bir kişinin, karşısındaki kadını iterek yere düşürdüğü ve ortamın daha da gerildiği görüldü. Sokaktan gelen sesler üzerine dışarıya dökülen mahalleli ise tarafları ayırmak için çaba gösterdi.

TARAFLARI KOMŞULAR SAKİNLEŞTİRDİ

Sopa, kemer ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, araya girerek olayı yatıştırmaya çalışan kişiler sayesinde bir süre sonra son buldu. O anlardan geriye ise cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Bağlar Mahallesi Cep Telefonu İstanbul Bağcılar Kavga Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (3)

Adem Sakar:

Millet kafayı yedi

19
0
yanıtYanıtla
Onder Ozturk:

vay be Kemer ve sopalarla! öyle Mert kavga kaldı mı silahlarım patlaması lazımdı şimdiye kavgayı onaylamıyorum ama ediyorsan da böyle Mertce et

8
4
yanıtYanıtla
Ercan Sıtkı:

Öfke patlaması

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title